Wilma och jag gick en höstpromenad.























Sol sol sol....

I lördags och söndags gick jag i Bh och shorts, vilken värme så underbart.
Jag har läst en superbra bok som heter "Villa Bonita" av Karin Brunk Holmqvist hon har också skrivit "Potensgivarna" och "Rapsbaggarna". Potensgivarna läste jag i somras det var svårt att lägga ifrån sig boken den var superbra. Nu ska jag låna Rapsbaggarna och se om den är lika bra. Det spelar ingen roll i vilken ordning man läser böckerna det handlar om olika personer. Villa Bonita läste jag ut på två dagar fast jag målade en del på huset. Men som tur är kan natten vara lång. Det här är verkligen annorlunda böcker som man får många goa skratt av.
Jag gav min mamma Potensgivarna och nu har den vandrat runt i området där mamma bor. Vad det är kul när man hittar så bra böcker.
Så börjar en ny vecka med studiedag om matematik sedan rullar veckan på med eleverna.
Helgen har varit så skön med strålande sol. Just nu regnar det utanför mitt fönster men det gör ingenting bara det fina vädret kommer tillbaka. Jag vill aldrig att det ska sluta den underbara solen höga luften och härliga värmen.
Ha en riktigt bra vecka.

Det här lilla fågelbadet köpte jag när vi var på Sofiero.



































Vårt fönster är klart.


Underbar helg.

Hej på er!
Vilken fin helg vi haft. Jag har fixat i trädgården hela helgen. Inte bara jag utan mannen har fixat och donat också.Vi har pausat med fika på trappan och njutit. Landen börjar bli så fina, jag har gallrat en del i vissa land. Jag vill ha fler varma helger för några rabatter till har jag. Andra höstar brukar jag inte göra så mycket med landen utan låter det vissna ner. Men nu har jag gjort det riktigt fint för det är så härligt att vara ute i det fina vädret. Sedan är det bra att pyssla i landen man glömmer tid och rum.
I morgon börjar en ny arbetsvecka det är också roligt.

Hmm vad ska det här bli? Tore och Emma hjälps åt så krokarna kommer på plats. Slutbilden kommer snart.


Ja så ligger golvet på plats och jag är jättenöjd. Vi valde ett Alloc golv. Idag har jag försökt att pyssla till det i rummet,jag har bl.a hängt upp nya gardiner fållade upp dem med band som man strök på fållen, smidigt.


RSS 2.0