Njut!








En spegel i landet


En krans att lägga på graven.


Nytänk i stället för gravsten


I lördags var vi på Sofiero. Vilken dag!

I lördags styrde vi bilen mot Sofiero. Vi blev lite tveksamma kulle vi köra eller inte... men ju närmre vi kom desto finare väder.  Vi gick i parken i flera timmar. Där fanns så mycket fint att titta på en fröjd för ögat. Allt detta fina som fanns till försäljning. Det blev lite saker med hem.
Här kommer lite bilder från Sofiero.

Arbetet har börjat

Hej!
Nu var det ett tag sedan jag hade ett inlägg, men jobbet har börjat och med det massor att göra. Vi har haft en planeringsvecka före eleverna startar det låter ju bra men mycket ska förberedas och många planer ska skrivas. Ibland undrar jag om vi lärare blir duktigare ju mer planer vi skriver? Det är svårt att hålla reda på alla planerna och efter jul ska alla planerna utvärderas.
Men i onsdags kom eleverna och det var roligt.
I fredags var jag och min man på Gekås och handlade. Vi hade skrivit en lista som vi nästan höll oss till. Ja ska sanningen fram är det ju mycket som lockar.
Nu har affären byggs ut och det var så brett mellan gångarna, luftigt och lätt att gå. Däremot kommer det att ta ett tag att lära sig hitta.
Blombordet hittade jag på Granngården granne med Gekås. Där var väldigt mycket fint Shabby chic som jag tycker så mycket om.
Ljusfatet köpte jag när jag och en kompis var på "Kärringrundan" i Boråstrakten.
I dag regnar det lite synd för jag hade planerat att tvätta bilen och slänga lite sommarblommor. Men det får vara till nästa helg.
Hösten närmar sig med stormsteg. Det är mörkt före nio. Usch jag tycker inte det är mysigt, våren och sommaren framförallt älskar jag. Redan nu kan jag längta tillbaka till soliga dagar med bad och avkoppling.
Men tyvär det är bara att gilla läget och göra det bästa.
Nästa helg åker vi kanske till Sofiero, om det är fint väder. Har varit inne på deras hemsida och tittat och blir så sugen. Vi var där förra året där var så mysigt.
Ha en ba vecka.

augustimys!

a 








Mums!


Här ska det bli glass


inlagd ättiksgurka


TrädgårdsTilda


furudörren får byta färg






Ätraforsdammen





RSS 2.0